Nedenstående artikel kan indeholde betalte links

Rejser

Rejser for ældre gangbesværedeFor gangbesværede personer kan det være en udfordring at finde passende rejser. Heldigvis tilbyder flere bureauer specialiserede rejser for ældre gangbesværede og generelt dårligt gående, der imødekommer behovene hos kørestolsbrugere og andre med gangbesvær.

Nedenfor finder du en oversigt over bureauer, der tilbyder handicaprejser i Danmark og handicapvenlige rejser til udlandet.

Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder handicapvenlige hoteller, der er specielt udvalgt for deres tilgængelighed. Dette inkluderer nem adgang til værelser og faciliteter, der gør rejsen mere komfortabel for gangbesværede.
Website: Bravo Tours

HandiTours

HandiTours tilbyder skræddersyede rejser for kørestolsbrugere og gangbesværede. Bureauet sørger for assistance i lufthavne, kørestolsvenlig transfer og hoteller med tilgængelighed. Populære destinationer inkluderer Tenerife, kendt for sit milde klima og gode tilgængelighed året rundt.
Website: HandiTours (Ældre Sagen Medlemsrabat: 350 kr.)

Vitus Rejser

Vitus Rejser tilbyder temaet “I ro og mag” hvor de fokuserer på komfortable og tilgængelige rejser for ældre og gangbesværede. Disse rejser inkluderer nøje udvalgte hoteller og destinationer, der er nemme at komme rundt i.
Website: Vitus Rejser

Chris Travel

Chris Travel specialiserer sig i handicaprejser og tilgængelighed. De tilbyder både individuelle rejser og grupperejser til mange destinationer verden over, herunder krydstogter og charterrejser.
Website: Chris Travel

Sus Travel

Sus Travel tilbyder også rejser for gangbesværede og kørestolsbrugere. De har specialiseret sig i handicaprejser med bus, der er tilpasset handicappedes behov, og sikrer, at alle nødvendige faciliteter og services er tilgængelige under hele rejsen.
Website: Sus Travel

Spies

Spies tilbyder handicapvenlige ferier med fokus på tilgængelige hoteller og faciliteter. De sørger for, at alle deres destinationer opfylder specifikke tilgængelighedskrav.
Website: Spies

TUI

TUI har et omfattende udvalg af rejser for ældre og handicappede, hvor de sikrer, at alle nødvendige faciliteter og services er tilgængelige. Dette inkluderer tilgængelige værelser, ramper og speciel assistance i lufthavne.
Website: TUI

Hjælpemidler til gangbesværede

For at gøre rejsen endnu mere komfortabel og sikker, kan forskellige hjælpemidler være en stor fordel.

Disse kan inkludere:

Kørestole: Mange lufthavne og hoteller tilbyder kørestole til gæster med gangbesvær.

Rollatorer: Rollatorer kan være en stor hjælp til at støtte gangbesværede på rejsen.

Stokke: En stok kan give ekstra støtte og balance til gangbesværede under rejsen.

Elektriske scootere: Mange turistdestinationer tilbyder nu udlejning af elektriske scootere, der kan gøre det lettere at komme rundt.

Mange muligheder for rejser for ældre gangbesværede

Der er mange muligheder for gangbesværede, der ønsker at rejse. Ved at vælge et specialiseret rejsebureau kan man sikre sig, at alle nødvendige faciliteter og services er tilgængelige, hvilket gør rejsen både behagelig og problemfri.

For mere information om de specifikke rejser for dårligt gående, besøg de respektive hjemmesider.

Det er vigtigt at være forberedt på alt slags vejr, især hvis du planlægger udendørs aktiviteter. Tjek derfor vejrudsigten de kommende 14 dage på Vejrguide.dk.

God ferie

Scroll to top